Tavaly próbáltam először egy-két zsákkal, de miután elégedett voltam, idén is belevágok (de már sokkal több zsákkal) a burgonya termesztésébe. Nálunk, – de talán ezzel a legtöbben így vagyunk – a krumli a minden napok élelmiszere. Tehát ezt a rém egyszerű módszert ajánlom mindenkinek kipróbálni, hogy ne kelljen hatalmas területet használni a kertből, és mégis az ebédasztalon vegyszermentes bio krumli lehessen. Szinte semmit nem kell vele foglalkozni csak locsolni és időnként a zsákot feltölteni földdel, és nagyobbra nyitni a zsákot. Hogy is fogjunk bele: szükségünk lesz párszem ültető burgonyára, földre és olyan zsákra amiből a víz ki tud folyni. Ha ezek megvannak, akkor már nagyon egyszerű a dolgunk a továbbiakban. Fogjuk meg a zsákot tegyünk bele 10-15 cm magasan földet, (a legideálisabb, ha fele-fele arányban keverjük a földet a komposztból kinyert földdel, mert tápanyagban gazdag földre van szükségünk) majd a kb. 3-4szem ültető burgonyát a mélyére nyomkodjuk bele, a zsák szárát tekerjük le arra a magasságra ameddig a föld ér. Helyezzük napos helyre és folyamatosan locsoljuk, amikor kinőttek a levelek a növekedés szerint időnként a szára köré töltsünk egy-két lapát földet és nyissuk nagyobbra a zsákot.Kb 10 hét múlva borítsuk ki a zsákokat és szüreteljük le a termést. Mindenképpen megjegyzném, hogy ezzel a módszerrel lényegesen egyszerűbb a krumpli termelés, mert nem kell kapálni és akár a kert bármelyik sarkába is felsorokozhatnak a zsákok, sőt még a teraszon is tarolhatjuk ezzel rengeteg helyet spórolva.Ha van kedvetek fogjatok bele Ti is, és majd számoljatok be róla, hogy nektek mennyire volt tetszett ez a módszer, milyen lett a burgonya.