Média

2023. 12. 10.

2023. 10. 22.

🌷MÁR MEGINT A DUNA-ban😉🌷

Örömmel fogadtam a felkérést, és boldogan vettem részt nyáron, a Duna TV, Ízőrzők műsorának forgatásán, amiben kis pátriám hagyományait, értékeit fogják bemutatni a nagy közönség előtt. Természetesen nem mást, mint házi-tésztát gyúrtam a Pincehegyen.

Nagy izgalommal várom a mai műsort is, kérlek, tartsatok velem ma is, mert a 13:23-kor kezdődő epizódban PÁTY lesz a főszerepben!

https://mediaklikk.hu/video/izorzok-paty/?fbclid=IwAR0mZDCCYeDzVJjCpa38Z0yNb-DwztLRPsM5M_C8Tfr98ALQJxPwuOWOxKo

2023. 05. 05.

2023. 10. 12.

Ha esetleg lemaradtál volna az élő adásról, akkor most tudod pótolni.😉Köszönöm a sok támogatást, és a megosztásokat, hálás vagyok érte.

2023. 05. 05.

A SOKSZÍNŰVIDÉK stábja volt nálam forgatni, a Vasárnapi ebéd című műsorukban jelent meg ez a rövid filmecske, amiben kiderül, hogy mit is jelent nekem a közös családi étkezés.

Fogadjátok szeretettel, és vigyétek hírét a Tulipánkuckónak egy-egy megosztással (ezzel segítve munkámat😉) Köszönöm Semjén Nórának a jó hangulatú beszélgetést, és a lehetőséget, miszerint ellátogattak hozzám, és kis stábjával elkészítették ezt a videót.

https://fb.watch/kD7YoDC0_l/

2023. 04. 10.

Örömmel osztom meg veletek az alábbi videót, és hírt, hogy csatlakoztam a Látogatható magánkertek csoporthoz. E közösség megálmodója az “ Egy Kertész Kertje Pilisszentkereszten ” – Szomorú Miklós – járt nálam Nagypénteken vendégségben. Az együttműködésünk részleteit beszéltük át, majd forgatott velem egy kis ajánló videót is. Nagyon jó hangulatban telt ez a nap, és jó érzéssel tölt el, hogy Miki is szeretné minél több emberhez eljuttatni azt a szemléletet, amit én is képviselek, vagyis a kertben, a konyhában, az udvarban érdemes újra tanulni azt az ősi tudást, ami egy-két generációnál ugyan kimaradt, de fontos újra tanulni, mert ez a biztos jövő záloga. Persze addig nem engedtem haza Mikit, amíg be nem fogtam egy – Tésztázzunk együtt! – programra, tehát már ő is tudja, hogy milyen boldogok a házi-tészta készítők.😁 Benneteket is várlak nagy szeretettel a házi-tésztás, és a kert-pátyolgató workshopom valamelyikére, amire jegyet már nem csak nálam, hanem rövidesen a Látogatható magánkertek oldalán is vásárolhattok.

2023. 02. 16.

Perceken belül a TÉSZTA kapja a főszerepet a Duna Tv-ben😁 Már nagyon izgulok, nézzetek engem, ha van időtök🙏🏻🎥▶️https://fb.watch/iQS4LCD5j1/

2022. 11. 13.

“HOZD EL A NAGYIT, ÉS TÉSZTÁZZUNK EGYÜTT!” címmel jelent meg cikk a Pátyi Kurir decemberi számában rólam. A Hagyományok Házában tartottam nyílt foglalkozást iskolás korú gyerekeknek, és nagymamájuknak. Nagy boldogsággal tölt el, hogy Pátyon, kis falumban egy ilyen csodálatos környezetben megtarthattam a Nagyi és Unokája tésztás programot. Külön köszönöm a szerkesztőségnek, hogy a programról a helyi újság is ejtett pár szót, ezzel is elismerve törekvéseimet, és a Tulipánkuckó fontosságát.

2021. 11. 15.

EGY PILLANATRA CELEB LETTEM 😉. Látogatóban volt nálam a helyi magazin főszerkesztője. Beszélgettünk egy jót, megmutattam neki a műhelyemet és a kis gazdaságomat. Aztán hazament tollat ragadt, és két teljes oldalt írt rólam a minap megjelenő Pályi Kurirban. Köszönöm Szádváriné Kiss Máriának a lehetőséget!

2020. 04. 09.

Rácz Anikó blogger keresett meg pár napja, mert beleszeretett, – ahogy mondja a Facebook oldalamon megosztott posztjaimba. Egy félórás telefonos beszélgetés után már rövid időn belül fent is volt a weboldalán “Akit húsvétra színes tojással lepnek meg a tyúkjai” címmel írt cikke, ami a linkre kattintva itt is olvasható.