Tésztázzunk együtt!

Szeretettel várlak a Tulipánkuckó műhelyemben valamelyik tésztagyúró kurzusomon, ahol felébresztem benned azt az ősi tudást, ami lassan feledésbe merül a mai rohanó világunkban. A tésztakészítés jó alkalom arra, hogy elsajátisd a tésztagyúrás fortélyait, mindeközben egy olyan élménnyel is gazdagodj, amit hajdanán nagyanyáink is megéltek, amikor az asszonyok együtt dolgoztak a fonóban. 

A programot mindig a baromfiudvarban kezdjük, ahol begyűjtjük az általam PÁTYOLGATOTT tyúkok friss “színes” tojásait, majd a közös tésztázás után elfogyasztjuk a friss tésztából készült ebédet. 

Egy három órás tanfolyamon kóstolj bele, és gazdagodj azzal az élménnyel, amit a gyúrás, nyújtás formázás tudása és a közösen eltöltött idő nyújt Neked. Hamar jelentkezz, mert egyszerre csak négy résztvevőt tudok fogadni.

A tanfolyamok időpontját keresd a nyitóoldalamon és a facebookon, melynek ára 10.000.- + ÁFA/fő. amely tartalmazza az alapanyagokat, az eszközök használatát, és egy közös ebédet is.

Szeretettel várom érdeklődésedet, jelentkezésedet a tulipankucko@gmail.com címen, ahol a részleteket válaszlevélben küldöm Neked, de bármilyen kérdés esetén a Facebook Messengeren küldött kérdésekre is pár órán belül válaszolok. 

Amennyiben élményt szeretnél ajándékba adni, akkor arra is van lehetőség