Hatalmas megtiszteltetésben volt részem a minap, mert a Tulipánkuckót is egy álomkertnek tartja Szomorú Miklós Egy Kertész Kertje Pilisszentkereszten , mivel elhozta hozzám a Sprektrum Home népszerű műsorának az Álomkertek -nek stábját, és nálam forgatták le Sütő Enikővel a következő évad egyik epizódját. Persze, nem is én lennék, ha a felvétel vége felé Enikőt nem csaltam volna be egy tésztázásra a műhelyembe, ahol közösen gyúrtunk, nyújtottunk miközben megbeszéltük az önfenntartás minden csínját-bínját.

Ha érdekel benneteket, valamikor májusban lesz adásban ez a rész, de addig is nézzétek a sorozatot, hiszen nagyon sok szép álomkerttel találkozhattok benne.

Emellett, ha személyesen is megnéznétek a kertemet, akkor mielőbb jelentkezzetek, mert májustól megint (minden hónap második szombatján) indul a Kert-Páryolgató workshop a Tulipánkuckóban. Itt betekintést kaphattok egy családi házas övezetben kialakított önfenntartó biogazdaságba. Ezen a programon lehetőségetek nyílik a rengeteg praktikus tanács mellett megtanulni élvezni a vidéki életet, s annak örömét is, valamint a nálam szerzett tudás birtokában a jövőben már a saját magatok által pátyolgatott kertetek terméseit, zöldségeit fogyasztja a családotok, amit sikernek, boldogságnak fogtok megélni, ezt garantálom.

#követö#kert#álomkert#forgatás#workshop

#sütőenikő