Talán nem is gondolnátok, hogy milyen sok csodás magánkert található a határon innen és túl. Köszönet, Szomorú Miklósnak, Egy Kertész Kertje Pilis szentkereszten , aki pár éve elindította a ‘Látogatható magánkertek Magyarországon ‘ programját, amely közösséghez egy éve én is nagy örömmel csatlakoztam.

Végre eljött az ideje annak is, hogy Mi, akiknek közös missziónk, hogy minél nagyobb körben tudjuk népszerűsíteni a környezettudatos gondolkodást, a természet szeretetét egymás kertjeit is megcsodálhassuk.

Eljött hozzám Sopronból Rita (Rita kertje), majd csatlakozott hozzánk, Évi a Táncoló virágok kertje megálmodója Szlovákiából.. Ugyan az időjárás borús hideg volt, de ennek ellenére a hangulatunk derűs, hiszen rengeteget nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Első állomásként egy rövid KertPátyolgatásra magam nyithattam kaput a “Kertészlányoknak” majd együtt mentünk tovább a Zöld pagony -ba Erika kertjébe, ahol egy több, mint 25 éves pompás kert látogatàsa következett. A közös ebéden, – amivel Erika lepett meg bennünket, csatlakozott hozzánk Lilla, Kerti kalauz (nagyon jó humorával, engem levett a lábamról)

Kiderült, hogy nem csak a kertről, hanem minden másról is tudunk beszélgetni. Valahogy az volt az érzésem, mintha száz éve ismernénk és szeretnénk egymást. Lányok, köszönöm Nektek ezt a csodálatos napot, és nagyon várom a folytatást, ami nyáron lesz Évánál🥰

Kert-Pátyolgató workshopra, itt tudtok jelentkezni😊⬇️