Idén a napsütötte órák magas számának, a rengeteg munkának köszönhetően örömmel nézek be a roskadásig megpakolt polcaimra, hogy mennyi mindent sikerült bespájzolnom télire. A közel húsz magaságyásomból, a vegyszermentesen megtermelt konyhakerti zöldségeket (édesburgonya, sárgarépa, zellet, gyökér, retek, paradicsom, paprika, saláta, cékla, káposzta, karalábé, hagyma, zöldborsó, sóska, spenót, zöldbab, cukkini, tök, uborka, stb.) befőztem, eltettem, hiszen mindennél fontosabbnak tartom, hogy lehetőleg egész évben a saját magam által megtermelt élelmiszereket egye a családunk, sokat dolgozom az önfenntartó háztartásért.
Megnyugvással várom a megrövidült nappalokat, a hűvösebb időt, amikor újból a házi tészta gyúrása, formázása kerül előtérbe, amelyhez a saját tyúkjaim házi tojását, és a kertemben leszedett fűszernövényeket használom.
Szeretettel várlak benneteket egy Workshopon, ha ti is szeretnétek csatlakozni a Tésztázzunk Együtt programhoz!