Amikor egy álom valóra válik… Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy önmagában az álmodozás mit sem ért volna a “Fiaim” nélkül

Amióta készen lett a házunk és a kültéri munkák elkezdődtek azóta tervezgetjük a dédelgetett álmom megvalósítását, ami az idén már el is kezdődött, ugyanakkor annál is jobb hír, hogy mostanra teljesen befejeződött a icinke-picinke nyári (kerti) konyhám. A kemencén kívül minden része az újrahasznosítás jegyében született. Mint a téglák, a fa gerenda, a tűzhely, és persze a konyhabútor is már régen egyszer valakit kiszolgáltak, és most egy kisebb felújítás után új életre kelhettek.  Férjem, aki maga is egy ügyes kezű ember, habár nem a konyhai, hanem a barkács eszközöket forgatja  teljes magabiztossággal a kezében, az én igényeim szerint, a saját ötletei alapján még tavasszal nekiállt a nyári konyhánk építéséhez. Fiammal együtt hétvégenként vagy munka után szabadidejükben építgették, szépítgették.  Nagyon boldog vagyok és hálás, mert gyönyörű és praktikus lett, nekem nagyon tetszik.

Tehát a fiúknak köszönhetően mostantól a befőzés, lekvár főzés, a palacsinta és kenyérsütés már biztosan kikerülhet a lakásból🙏.

➡️ https://fb.watch/9pXAIFJsR5/