Szinte minden posztomban, hozzászólásomban szerepel, hogy szemléletváltásra lenne szükségünk és célom, hogy minél több fiatalt szólítsak meg, hiszen nélkülük nem biztosított a jövő. Ők lesznek a híd köztünk és unokáink között, nekik kell tovább adni azt az ősi tudást, amit mi is nagyanyáinktól kaptunk.

Valahogy rajongok a fiatalokért, szeretem az ártatlanságukat, a lelkesedésüket, az energiájukat, és nagyon komolyan hiszek benne, hogy a mostani fiatalság fog valami nagyot fordítani ebben a feje tetejére állt világban. Talán ők lesznek, akik valóban szemléletet fognak váltani és talán jobban fognak vigyázni erre a kis kék bolygóra, mint szüleik, vagyis mi. Ma, amikor a Fiatalok Világnapját ünnepeljük (augusztus 12-én) fontosnak tartom megemlíteni, hogy én, tényleg hiszek bennük, tisztelem őket és bizalmat szavazok nekik, nyitottan és örömmel figyelem őket, így én is sokat tanulok tőlük, nem csak ők tőlem/tőlünk.

Kedves Fiatal követőim! Köszöntelek benneteket, remèlem sokan vagytok itt az oldalamon. De talán a legfontosabb, amit kívánhatok nektek, hogy tudjatok szeretetben, egészségben megöregedni, jussatok el ti is a bölcsesség korába, tanuljatok a mi hibáinkból és legyetek kedves, szerethető nénik és bácsik, akik a gyökereikre büszkék, de közben megtanulnak szárnyalni is.