Most, hogy az életünk nagy változás/változtatás előtt áll, talán még fontosabb megtanulni azokat a praktikákat, amik őseinknek teljesen természetes volt. Most amikor az energiával, a vízzel egyre spórolósabban kell bánnunk az élelmiszer ellátásban is van némi bizonytalanság nem az ijedség, a félelem fog segíteni bennünket, hanem a tudás és a közös gondolkodás, valamint a jó közösségek kiépítése, egymás kölcsönös segítése.

♻️Régi misszióm, hogy minél többen kezdjünk tudatosan gondolkodni, mert az önfenntartás, a hulladékmentes gazdálkodás lesz a jövő, akik erre nyitottságot mutatnak nekik sokkal könnyebb lesz átvészelniük az esetleges nehéz időket.

Merj változni, tanulni, fejlődni! Biztos vagyok benne, hogy sok örömet fog okozni mindenkinek, ahogy engem is boldogsággal és nyugalommal tölt el ez az életforma. Ígérem, ha eljössz hozzám akár tésztázni, akár kertet pátyolgatni, Neked is egy flow élményben lesz részed. Szinte észre sem fogod venni, hogy már igényed is, és a szemléleted is megváltozott🥰

Az alábbi linken jelentkezhetsz a most induló Kert-Pátyolgató workshopra, ami a Pátyi Pincehegyi Nyitogató első állomásaként kerül megrendezésre. Utána semmiképpen se hagyd ki❗a pár éve teljesen felújított közel 200 éves Pincehegyi sétát, ami Páty gyöngyszeme.

Jelentkezés a Kert-Pátyolgató programra:

❗https://tulipankucko.hu/kert-jelentkezes/❗https://tulipankucko.hu/workshop/