ITT VAN A TAVASZ, hiszen látjuk, ahogy újra éled a természet, ennek köszönhetően nálam is megkezdődik az idei szezon, és május 6-tól elkezdődnek a Kert-Pátyolgató workshopok, ahova szeretettel várlak!

Ahhoz, hogy kikapcsolódás legyen a kerti munka, szükség van a tudatosságra, a megtervezett kert kialakítására. Ha készen állsz a szemléletváltásra, és neked is fontos az önfenntartás, a vegyszermentes élelmiszerek fogyasztása, a természet körforgása, de nem tudod, hogy hogyan állj neki, akkor feltétlenül látogass el a Tulipánkuckóba, ahol a rengeteg praktikus tanács mellett megtanulhatod élvezni a vidéki élet örömét, és büszke leszel magadra, amikor a nálam szerzett tudás birtokában már a saját magad által pátyolgatott kerted terméseit, zöldségeit fogyasztja a családod, és mindeközben egy virágos, szép kertet építesz magadnak.

A kétórás program keretében megismerkedhetsz a kapálásmentes magaságyások kialakításának titkaival, a talajtakarás és a portán belüli körforgatásnak köszönhető (vegyszermentes) trágyázás fontosságával, a jól kialakított komposzt jelentőségével, a palánták nevelésével, és a befőzés (tartósítás) fortélyaival. Hiszed vagy nem, de mostantól lemondhatod a szolgáltatást a zöldhulladék-szállító céggel, és büszke leszel rá, hogy a környezetvédelem szempontjából is fontosnak tartott missziódat is megélheted, mert az általad megtermelt zöldségek mostantól nulla km-t utaznak majd.

♻️https://tulipankucko.hu/kert-jelentkezes/