Az ÍZŐRZŐK stábja hosszú évek óta tartó barangolásának mai állomása az otthonom, Páty. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Pátyi Pincehegyi Közösség és a szervezők rám is gondoltak, amikor kiderült, hogy kis pátriámra érkezik forgatni a Duna TV egyik legkedveltebb műsora, az Ízőrzők. Ugyan kisebb fejtörést okozott, hogy mit kellene főznöm, aminek kötődése lehet Pátyhoz, és azért rólam is szól, de hosszas gondolkodás után a spenótos tészta mellett döntöttem, hiszen a pátyi emberre az egyszerűség, a könnyen előállítható olcsó ételek voltak mindig is a jellemzőek, és nekem pedig nagyon fontos volt, hogy olyan ételt válasszak, amihez az alapanyagok nagy része saját udvaromban megtalálható, előállítható. Azért a tésztázás mellett egy PÁTY feliratú, kovászos kenyérrel is készültem, mivel évek óta napi szinten az általam sütött kenyereket fogyasztja családom. A liszten kívűl minden alapanyag a saját munkám eredménye, amire végtelenül büszke vagyok.

Izgatottan várom ezt az epizódot, ahol a sok-sok hagyományos pátyi étel mellett a kultúránk és a csodálatos környezetünk is bemutatásra kerül majd. A műsor valamikor az ősz folyamán a Duna TV-ben lesz megtekinthető, a pontos időpontról majd beszámolok nektek itt a Tulipánkuckó oldalán, vagy ha követitek az Ízőrzők oldalát, https://www.izorzok.hu/ ott is megtaláljátok majd.