Mint minden évben idén is neki álltam a kamrám átrendezésének, mielőtt beállna a hideg.

Azonban most különösen motivált voltam, merthogy az egyik barátnőm rögtön rám gondolt, amikor rátalált erre megmenteni való régi tálalószekrényre. Innen is hálásan köszönöm Edinának, nagyon tetszik, és így nagy örömmel álltam neki a kamrám pakolásának. Továbbá nagyon egyezik azzal a szellemiséggel, amit képviselek, miszerint az igazi környezettudatos gondolkodás része az újrahasznosítás is, amihez ugyan szükség van egy kis kreatív gondolkodásra, de hiszem, hogy erre mindenki képes lehet, csak nyitottabb szemmel kell járnunk a világban.

Mindamellett, hogy a rend, a rendezettség is nagyon fontos nekem, persze arról sem szeretnék megfeledkezni, hogy ismét kihasználjam az alkalmat, és felhívjam a figyelmeteket arra, hogy a polcokon többnyire az önfenntartó, vegyszermentes kertem termése lett üvegbezárva. S egy füst alatt a mostanában begyúrt, kiszárított tésztáknak is kerestem helyet a kamrában, mivelhogy nyáron amikor a tyúkjaim sokkal többet tojnak általában előre dolgozom, és száraztésztát is mindig teszek el télire, ugyanis amikor majd sokkal kevesebb tojást ad a baromfi udvar nálunk akkor is lesz saját házi tészta az asztalon.

Ez is a tudatos tervezés része, és nem csak látványra, hanem érzésre is csodálatos, hiszen teljesen biztos vagyok benne, hogy a házi ízek varázsa mellett az egészségünket is óvjuk a természetes módon megtermelt élelmiszerek előállításával. Ráadásul ezzel is hozzájárulunk a környezet kímélő életmódhoz.

https://tulipankucko.hu/jelentkezes-tesztazasra-1-fo/