Bizonyára sokan tudjátok rólam, hogy teljes missziómmá vált a vidéki élet örömének népszerűsítése, és az önfenntartás újratanulása. Hiszen korunk egyik nagy kihívása a műanyag és mesterséges anyagoktól mentes, vagyis az egészséges ételek fogyasztására való törekvés. Ezért mindenre és mindenkire nyitott vagyok, aki ezt az életformát, szemléletet segít kialakítani az emberekben, és példájával utat mutat, edukálja az arra nyitott egyéneket.

Ennélfogva megtiszteltetve és boldogan fogadtam el a meghívást PANNI SAJTMŰHELYE -be egy három napos Sajtkészítő tanfolyamra, ahol az elmúlt években rengetegen tudták elsajátítani azt a tudást, aminek birtokában a tehéntejből házi sajtot, túrót, tejszínt, vajat tudnak készíteni akár professzionális módon is.

Panni lendületes, hiteles személyisége és fantasztikus humora különösen elvarázsolt. Az elmúlt három napban olyan tudásra tettem szert, aminek örökre hasznát fogom venni, ebben biztos vagyok. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki teheti, hogy vegyen részt ezen a kurzuson Panni sajtműhelyében, Biatorbágyon.

Panni, nagyon köszönöm a meghívást, azt a hatalmas tudást, amit átadtál nekünk, és természetesen alig várom, hogy én is elvarázsolhassalak egy Házi-tészta készítő műhelymunkán a Tulipánkuckóban, ahol betekintést kaphatsz a tésztázás csodálatos világába is.

https://hazisajtkeszites.hu/kapcsolat