Hipp-hopp és már megint itt van karácsony. Te gondoltál már az ajándékozásra?

Mi a (nagy) családban már évekkel ezelőtt bevezettük, hogy kézzel készített ajándékkal lepjük meg egymást. Így már idejekorán el kell kezdenünk gondolkodni, hogy kinek mit készítünk. Ha nálatok is hasonlóan nem a pocsékolásról, a fölösleges tárgyak megvásárlásáról szólnak az ünnepek, akkor feltétlenül gyere el hozzám a Tulipánkuckóba és tanuld meg a házi-tészta készítésének fortélyait, s így neked is lesz a birtokodban egy olyan tudás, ami segítség lesz ahhoz, hogy magad is saját készítésű, egyedi ajándékkal lepd meg szeretteidet.

Azonban, ha inkább egy élményt adnál ajándékba, akkor jelentkezz az oldalamon, és vásárolj ajándékutalványt. Biztos nagy örömet fogsz szerezni ezzel a meglepetéssel az ajándékozottnak, ami jövő év májusáig beváltható akár a tésztás, akár a kertes workshopra veszed.

Egy szó mint száz, akár magad tanulnál tésztázni, akár meglepnél ezzel az élménnyel valakit, még semmiről nem késtél le, mivel az októberi, a novemberi és decemberi műhelymunkára még tudsz jelentkezni, és lesz lehetőséged felkészülni az ünnepekre.

🔻