Hálás vagyok, amiért a fiuk: Berci és Vitya mindig segítik az újabb és újabb ötleteimet🙏🏻. Amelyek, ha őszinte akarok lenni, akkor kifogyhatatlanok, és általában sok munkával is járnak. Ámde az eredmény mindig a kertünk szépítését vagy, mint a jelen esetben is az udvarunk célszerűségét eredményezi. Ugyanis amikor elkezdtük az építkezést, a kert tervezését, akkor volt egy elgondolásom, de a tapasztalati tudás, az újabb ötletek ezt folyamatosan felülírják.

Nos, tegnap kitaláltam, hogy a két éve vásárolt melegházat nem a legjobb helyre telepítettük, mivel a nap csak déltől érte, igy sajnos nagy sikerélményem nem is volta korai termelésben. Ezért felvetettem az ötletemet itthon, hogy a tyúkudvar sarkába kellene áthelyezni, ahol szinte egésznap süti a nap, de jó lenne még valamikor mostanában, mert a palántázás idején már nem lenne jó megbolygatni a nővényeket.

És láss csodát: már át is költözött🤣. Ezt nőként nagyon nehéz lenne egyedül megvalósítanom, de hál’istennek férjem és fiam erre kaphatók szoktak lenni, főleg most, amikor szerintük is jó ötlet ez az áthelyezés.

🤫Persze mondanom sem kell, hogy a most parlagon maradt hely kialakításával kapcsolatban is van már egy-két ötlet a fejemben, de erről majd legközelebb…