Drága Látogatóim! Hálásan köszönöm, hogy eljöttetek a Tulipánkuckóba, és reményeim szerint a hátizsákotokban sok hasznos tanácsot, praktikát tudtatok hazavinni, ami talán szolgálni fogja e szemlélet megélését, elmélyítését.

Megint elfáradtam, de teljesen fel is töltődtem, mert a tegnapi Kert-Pátyolgató workshopon már egy 22 fős kis csapat jött össze. Csodálatos érzés, amikor olyan emberekkel tölthetsz időt, akiknek ugyan az az érdeklődésük, mint neked. Minden alkalommal megdöbbenek, és persze hatalmas örömmel tölt el, hogy egyre többen akarnak környezettudatosan élni, és őszinte érdeklődéssel figyelnek, mert óriási az elszántságuk, hogy egyre közelebb kerüljenek az önfenntartáshoz és a vegyszermentes gazdálkodáshoz, amihez MÉG segítségre van szükségük.

Nehogy azt hidd, hogy lemaradtál bármiről is, hiszen két hét múlva ismét lesz Kert-Pátyolgatás. Ha neked is fontosak ezek az értékek, akkor látogass el hozzám. Tapasztalatom szerint a legtöbben párba jönnek, tehát ajánlom nektek is, ha egy jó anya-lánya, vagy barátnős, esetleg házastársi programra vágytok, akkor jelentkezzetek az oldalamon.

Új időpontok🔻🔻🔻

https://tulipankucko.hu/kert-jelentkezes/